Synoguard – A mozgás öröme mindenkinek jár…

… sportolóknak, nagyszülőknek és azoknak is, akik életmódjukból adódóan több-kevesebb túlsúllyal küzdenek.

Megrendelem

Őrizze meg teljesítményét!

Az életkor vagy életmód okán jelentkező ízületi fájdalom, porckopás és ízületi merevség jelentősen rontja az életminőséget, valamint a sportolói és munkahelyi teljesítményt egyaránt.

Javítsa teljesítményét!

Amíg el nem veszítjük, nem tudjuk mekkora kincs a mozgás szabadsága

A mozgás hozzátartozik az életünkhöz és a jóllétünkhöz: a sport és az aktív életmód nemcsak endorfint termelve gondoskodik a jó közérzetünkről, de életben tartja a versenyszellemet, emlékeket ad és győzelmekhez segít hozzá. Fokozza a munkahelyi teljesítőképességet, egyensúlyban tartja a testet és a lelket.

Élvezze a mozgás örömét!

Ezért kell időben gondoskodnunk arról, hogy porcaink és ízületeink megkapják az őket megillető védelmet

Ezért fejlesztettük ki a Synoguard porcerősítő étrend-kiegészítő folyadékot.

 • Gazdag összetétel,
 • magas hatóanyag-tartalom, (hyaluronsav, antioxidáns, kondroprotektív komponensek, I és II típusú kollagén)
 • természetes gyógynövény-kivonatok,
 • könnyű adagolhatóság.

Nagy méretű, nehezen hasznosuló tabletták lenyelése helyett csupán napi két evőkanál kellemes ízű folyadékot kell bevenni, folyékony állagának köszönhetően pedig 80-85%-os a készítmény hatóanyag-hasznosulása.

Még többet a Synoguardról

runner

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Synoguard?

A Synoguard étrendkiegészítő többnyire természetes összetevőkből áll: gyógynövény kivonatokból és olyan hatóanyagokból, amelyek normál körülmények között az emberi szervezetben is megtalálhatók.

 1. Glukózamin
  A glükózamin valójában a porcokban található természetes vegyület, a porcsejtek (kondrociták) termelik az ízületek egészségének és megfelelő működésének fenntartása érdekében, azonban ahogy öregszünk, a mennyisége folyamatosan csökken.
 2. Kondroitin
  Az emberi szervezetben természetesen előforduló vegyület (glükózaminoglikán), az ízületi porcok fő összetevője, kulcsfontosságú az ízületi porcok rugalmasságának és erősségének fenntartásában, amely idővel gyengül. Ez a gyengülés még feltűnőbb a sportolók és más aktív egyének esetében, az ízületek és a mozgásszervi rendszer túlzott terhelése miatt.
 3. MSM
  Az MSM (Metil-szulfonil-metán) nagy tisztaságú szerves kén-forrás, a szervezet egyik fontos tápanyaga, megtalálható a test minden szövetében, több mint 150 életfontosságú anyag építőköve, nélkülözhetetlen a mozgékonyság és az egészséges állapot megőrzésében.
 4. Kollagén
  Kollagén a szervezet legfontosabb strukturális fehérjéje, részt vesz többek között a sejtek közötti tér felépítésében, biztosítja a csontok rugalmasságát, fontos eleme az ízületi porcnak.
 5. Hidrolizált porc
  Hidrolizált csirkeporc-kivonat, amely nemcsak a porcban lévő kollagént tartalmazza, hanem megőrzésre kerültek benne a porcot alkotó ún. extracelluláris mátrix egyéb összetevői is. Így a II-es típusú kollagénen felül hialuronsavat és aminoglikánokat, közülük főleg kondroitin-szulfátot is tartalmaz természetes módon.
 6. Hialuronsav
  Emberi és állati szervezetben egyaránt megtalálható a bőrben, ízületekben, csontvelőben, szemben, kötő-, hám- és idegszövetben. Fő feladata a víz visszatartása, hogy kenést és nedvességet biztosítson a szöveteinknek. A hialuronsav egy kenő, tiszta anyag, amelyet a test természetesen termel. Az emberi testben a hialuronsav a legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületek belsejében, a szemhüvelyekben és más szövetekben található meg, ahol segít megtartani a kollagént, növeli a hidratáltságot, a rugalmasságot és flexibilitást biztosít.
 7. Ördögcsáklya
  Az ördögcsáklya vagy ördögkarom (Harpagophytum procumbens) nevét a kampós kinövéseket viselő terméséről kapta. Az afrikai népi gyógyászatban az egyik leggyakrabban alkalmazott gyógynövény. Európába csak XX. század közepén került, azóta töretlen népszerűségnek örvend.
 8. Ananász enzim
  Ananász enzim (bromelain) nélkülözhetetlen a sejtek egészséges működéséhez a sejtlégzéshez, az új szövetek keletkezéséhez, a fertőzések és gyulladások kivédéshez, illetve a méregtelenítéshez. Segíti az új sejtek fejlődését és a régi sejtek megújulását. Segíti sejtjeink anyagcseréjét, tápanyagokat juttat a sejtekbe, elszállítja a sejtanyagcsere folyamat során keletkező végtermékeket.
 9. Astaxantin
  az egyik legjobb antioxidáns a világon, nem véletlenül nevezi a tudomány titkos csodaszernek. Az E-vitaminnál 550-szer hatékonyabb, kiemelkedő szerepet játszik az ízületi gyulladások mérséklésében és a káros szabad gyökök semlegesítésében.
 10. Cink és mangán
  hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál kötőszövet képződéshez!

Részletes Termék információ

Kiknek ajánljuk a Synoguard étrendkiegészítőt?

Sportolóknak

Az aktív mozgás és a versenysport sajnálatos velejárója az ízületek, az izmok, a porcok túlterhelődése, valamint kisebb-nagyobb sérülése. A magasszintű és nagy intenzitású edzések következménye lehet az artritis, vagyis a porckopás. Végső soron, a sportolói teljesítmény is csökken.

Védje ízületeit!

Az idősebb korosztály
tagjainak

Az ízületi bántalmak, a mozgás közben érzett fájdalom 55-60 éves kor fölött az életkor sajnálatos, mondhatni degeneratív velejárója.

Enyhítse ízületi fájdalmait!

Túlsúllyal küzdőknek és ülőmunkát végzőknek

A mozgásszegény életmód következtében kötötté váló izmok és ízületek, a felszaladó plusz kilók jelentősen korlátozzák a mozgási lehetőségeket. A folyamatosan szűkülő mozgástartomány jelentősen rontja az életminőséget.

Védje ízületeit!

Az életkor nem akadály!

Az étrend-kiegészítő fogyasztása ugyan nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos vegyes étrendet és az egészséges életmódot, viszont támogat abban, hogy hosszabb ideig maradhass aktív, és izületi problémák esetén jelentősen javuljon az életminőséged.


Maradjon aktív!

Gondoskodj mozgásszerveid egészségéről, hogy még sokáig főszerepet játszhass a saját életedben!

MEGRENDELÉS

syno shop

Vásárlóink véleménye

Mit mondanak, akik rendszeresen fogyasztják a Synoguard szirupot?

Sajnos már egészen fiatal koromban sikerült a már genetikailag sem túl strapabíró ízületeimet úgy terhelni versenysporttal, hogy már tizenéves korom óta voltak gondjaim a térdemmel. Később az egyiket meg is kellett műteni, de a térdfájdalom sajnos nem áll távol tőlem.. Egy ismerősöm tanácsára kezdtem el használni a Synoguard-ot. Az íze az első pillanatban nagyon furcsa volt, de pár nap alatt úgy megszoktam, hogy onnantól rendesen alig vártam reggel, hogy bevehessem. Az első kúrát szeptember 13.-án kezdtem el használni és az akkor teljesen ramaty állapotban lévő térdem ( nem bírtam le sem guggolni ) kb 4 hét alatt apránként, folyamatosan olyan sokat javult, hogy a korlátolt mozgások teljesen megszűntek és teljes értékűen tudtam használni a térdeimet. Ekkor már a második flakonnál tartottam, ami még néhány hétig kitartott. Gyakorlatilag teljesen megszűnt a fájdalom és a mozgáskorlátozottság, ami utána 3 hónapig tartott is, de utána sajnos minden kezdődött elölről, úgyhogy jött az ismétlés, ami ugyanúgy megtette a hatását, mint előzőleg. Nem csodaszer, nem olyan, hogy fáj az ember térde, bevesz egy kanál Synoguardot és másnapra már el is felejtheti a fájdalmat, de egy biztos, hogy rendszeres használat mellett nekem az ijesztően nagy térdfájásom teljesen elmúlt és sportolni is tudtam fájdalom nélkül.

(M. Ákos)

A múlt év végén történt baleset következtében a kézfejem ízületei megsérültek (összezúzódtak). Egy hónap pihentetés után munkába kellet állnom. Kertészként a kezem erős igénybevételnek van kitéve, kímélni nem tudom. Hagyományos rehabilitáció folytatására tehát nincs módom, így a felgyógyulás kockázata nagy. Két hetes SYNOGUARD kúra után azt tapasztaltam, hogy a szakaszosan jelentkező fájdalmak megritkultak és mérséklődtek, illetve egyes napokon nem is jelentkeztek. A duzzanat csökkenőben van és a zsibbadó érzés sem jelentkezik már folyamatosan. Minden jel arra mutat, hogy a gyulladás gyengül. Esetemben a javasolt szedési módnak különösen nagy a jelentősége, mert érzékeny a tápcsatornám. Csak az étkezés közben és apránként adagolt szer tud megmaradni tartósan bennem, más alkalmazás hasmenést okoz.

(Sz.Zoltán)

Saját felhasználásra kaptam meg a készítményt. 61 éves, 190 cm, 100 kg vagyok. Kb 10 éve jelentkeztek az első tünetek, térd, ill. csípő ízületi fájdalom, majd minkét térdben kialakult egy-egy baker ciszta. Ekkor 118 kg volt a súlyom. Az orvosi vizsgálat erős porckopást / nem degeneratív /állapított meg. Műtéti beavatkozást nem javasoltak, súlycsökkentést igen. Miután lefogytam, felszívódtak a baker ciszták, és jelentősen enyhültek a fájdalmak. Kettő hónapja kezdtem el használni a Synogardot / 30 ml / nap /, melynek hatására tovább csökkentek a fájdalmaim. Miután beszedtem kettő flakonnal, elfogyott, és két hét kimaradt. Jelentős fájdalomerősödésről nem beszélhetek, inkább a stagnálás volt jellemző. Egy hete kezdtem el ismét használni.

(B.András)

Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelhettem a Synoguard terméket. Idén töltöttem a 75. évemet és a termék által visszakaptam a mozgás örömét! Többször és egyre gyakrabban szenvedtem az elmúlt években isiász és más ízületi fájdalmaktól. Mivel a korai tesztidőszaknak köszönhetően viszonylag hamar hozzájutottam a termékhez, határozottan állítom, hogy jelentős javulást tapasztaltam. Pár hónapja elkezdtem a sétákat is, pedig előtte előfordult, hogy ágyhoz kötött a fájdalom. Rövid sétákkal kezdtem, ma már 6-7 km-nél járok. Bizton állíthatom, hogy ehhez a Synoguardnak jelentős köze van! Volt egy rövid időszak amikor szüneteltettem a termék fogyasztását, és a fájdalmaim visszatértek. Mellékhatást nem tapasztaltam, sem az emésztésemre, sem a hangulatomra nézve. Bízom benne, hogy mielőbb lehetőségem nyílik a termék online megrendelésére, ezért kérlek ha elkészül a honlap légyszíves tájékoztass. Remélem hosszú ideig vevőtök tudok maradni, sőt több vevőt is be tudok vonni, mivel többen érdeklődnek a nálam tapasztalt pozitív változás okáról. További munkasikereket kívánok!

(B. Lajos Luigi)

Jelenleg 41 évesen, 28 év versenyszerű sportmúlttal mindig is figyelmet szenteltem a megfelelő táplálkozás mellett a vitaminok és étrend-kiegészítők, ezen belül az ízületvédők használatára. A kézilabdázásnak szentelt csodálatos éveim negatív hozadékai a kisebb nagyobb sérüléseim (húzódások, részleges és teljes térd és bokaszalag szakadások, II. típusú kulcscsont-vállcsúcs ízületi elmozdulás, porcleválás..) Másfél éve vonultam vissza az aktív játéktól, 5 kg izmot vesztettem, a mindennapokban azt vettem észre, hogy kisebb fájdalmaim vannak, leginkább térdízületi. Jelenleg az első feltöltés vége felé járok a termékből, de már érzem a jótékony hatását. Heti 2 alkalommal végzek súlyzós és kardio edzést, ezek után pedig könnyebben regenerálódom, ízületi fájdalmaim csökkentek -és vagy megszűntek. Összefoglalva, meg vagyok elégedve a termékkel, a jövőben is számítanék a Synoguard-ra.

(B. Lala)

MEGRENDELÉS

Legfrissebb a blogból

Hasznos tartalmak sportolóknak és az idősebb korosztálynak, akiknek fontos a mozgás öröme és szabadsága.


Még több bejegyzés