Vásárlóink véleménye

Mit mondanak, akik rendszeresen fogyasztják a Synoguard szirupot?

Sajnos már egészen fiatal koromban sikerült a már genetikailag sem túl strapabíró ízületeimet úgy terhelni versenysporttal, hogy már tizenéves korom óta voltak gondjaim a térdemmel. Később az egyiket meg is kellett műteni, de a térdfájdalom sajnos nem áll távol tőlem.. Egy ismerősöm tanácsára kezdtem el használni a Synoguard-ot. Az íze az első pillanatban nagyon furcsa volt, de pár nap alatt úgy megszoktam, hogy onnantól rendesen alig vártam reggel, hogy bevehessem. Az első kúrát szeptember 13.-án kezdtem el használni és az akkor teljesen ramaty állapotban lévő térdem ( nem bírtam le sem guggolni ) kb 4 hét alatt apránként, folyamatosan olyan sokat javult, hogy a korlátolt mozgások teljesen megszűntek és teljes értékűen tudtam használni a térdeimet. Ekkor már a második flakonnál tartottam, ami még néhány hétig kitartott. Gyakorlatilag teljesen megszűnt a fájdalom és a mozgáskorlátozottság, ami utána 3 hónapig tartott is, de utána sajnos minden kezdődött elölről, úgyhogy jött az ismétlés, ami ugyanúgy megtette a hatását, mint előzőleg. Nem csodaszer, nem olyan, hogy fáj az ember térde, bevesz egy kanál Synoguardot és másnapra már el is felejtheti a fájdalmat, de egy biztos, hogy rendszeres használat mellett nekem az ijesztően nagy térdfájásom teljesen elmúlt és sportolni is tudtam fájdalom nélkül.

(M. Ákos)

A múlt év végén történt baleset következtében a kézfejem ízületei megsérültek (összezúzódtak). Egy hónap pihentetés után munkába kellet állnom. Kertészként a kezem erős igénybevételnek van kitéve, kímélni nem tudom. Hagyományos rehabilitáció folytatására tehát nincs módom, így a felgyógyulás kockázata nagy. Két hetes SYNOGUARD kúra után azt tapasztaltam, hogy a szakaszosan jelentkező fájdalmak megritkultak és mérséklődtek, illetve egyes napokon nem is jelentkeztek. A duzzanat csökkenőben van és a zsibbadó érzés sem jelentkezik már folyamatosan. Minden jel arra mutat, hogy a gyulladás gyengül. Esetemben a javasolt szedési módnak különösen nagy a jelentősége, mert érzékeny a tápcsatornám. Csak az étkezés közben és apránként adagolt szer tud megmaradni tartósan bennem, más alkalmazás hasmenést okoz.

(Sz.Zoltán)

Saját felhasználásra kaptam meg a készítményt. 61 éves, 190 cm, 100 kg vagyok. Kb 10 éve jelentkeztek az első tünetek, térd, ill. csípő ízületi fájdalom, majd minkét térdben kialakult egy-egy baker ciszta. Ekkor 118 kg volt a súlyom. Az orvosi vizsgálat erős porckopást / nem degeneratív /állapított meg. Műtéti beavatkozást nem javasoltak, súlycsökkentést igen. Miután lefogytam, felszívódtak a baker ciszták, és jelentősen enyhültek a fájdalmak. Kettő hónapja kezdtem el használni a Synogardot / 30 ml / nap /, melynek hatására tovább csökkentek a fájdalmaim. Miután beszedtem kettő flakonnal, elfogyott, és két hét kimaradt. Jelentős fájdalomerősödésről nem beszélhetek, inkább a stagnálás volt jellemző. Egy hete kezdtem el ismét használni.

(B.András)

Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelhettem a Synoguard terméket. Idén töltöttem a 75. évemet és a termék által visszakaptam a mozgás örömét! Többször és egyre gyakrabban szenvedtem az elmúlt években isiász és más ízületi fájdalmaktól. Mivel a korai tesztidőszaknak köszönhetően viszonylag hamar hozzájutottam a termékhez, határozottan állítom, hogy jelentős javulást tapasztaltam. Pár hónapja elkezdtem a sétákat is, pedig előtte előfordult, hogy ágyhoz kötött a fájdalom. Rövid sétákkal kezdtem, ma már 6-7 km-nél járok. Bizton állíthatom, hogy ehhez a Synoguardnak jelentős köze van! Volt egy rövid időszak amikor szüneteltettem a termék fogyasztását, és a fájdalmaim visszatértek. Mellékhatást nem tapasztaltam, sem az emésztésemre, sem a hangulatomra nézve. Bízom benne, hogy mielőbb lehetőségem nyílik a termék online megrendelésére, ezért kérlek ha elkészül a honlap légyszíves tájékoztass. Remélem hosszú ideig vevőtök tudok maradni, sőt több vevőt is be tudok vonni, mivel többen érdeklődnek a nálam tapasztalt pozitív változás okáról. További munkasikereket kívánok!

(B. Lajos Luigi)

Jelenleg 41 évesen, 28 év versenyszerű sportmúlttal mindig is figyelmet szenteltem a megfelelő táplálkozás mellett a vitaminok és étrend-kiegészítők, ezen belül az ízületvédők használatára. A kézilabdázásnak szentelt csodálatos éveim negatív hozadékai a kisebb nagyobb sérüléseim (húzódások, részleges és teljes térd és bokaszalag szakadások, II. típusú kulcscsont-vállcsúcs ízületi elmozdulás, porcleválás..) Másfél éve vonultam vissza az aktív játéktól, 5 kg izmot vesztettem, a mindennapokban azt vettem észre, hogy kisebb fájdalmaim vannak, leginkább térdízületi. Jelenleg az első feltöltés vége felé járok a termékből, de már érzem a jótékony hatását. Heti 2 alkalommal végzek súlyzós és kardio edzést, ezek után pedig könnyebben regenerálódom, ízületi fájdalmaim csökkentek -és vagy megszűntek. Összefoglalva, meg vagyok elégedve a termékkel, a jövőben is számítanék a Synoguard-ra.

(B. Lala)

Legfrissebb a blogból

Hasznos tartalmak sportolóknak és az idősebb korosztálynak, akiknek fontos a mozgás öröme és szabadsága.


Még több bejegyzés